tomii Opublikowano 23 Sierpnia 2012 #1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) witam, jak myślicie moim zdaniem powinno działać w takim układzie (wkład kuchenny kaflowy),,podpinam tylko goły szkic bez dodatków ;) , pompa musi być w łazience :rolleyes: ,myślałem o jeszcze o odwrotnym puszczeniu instalki, i o jedno rurowym ,,, Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez tomii Cytuj
tomii Opublikowano 9 Września 2012 Autor #2 Opublikowano 9 Września 2012 :rolleyes: ok, wiem już to nie pójdzie,,potrzebna modyfikacja .. Cytuj
darecki2308 Opublikowano 9 Września 2012 #3 Opublikowano 9 Września 2012 Witaj już jak czytałem wcześniej ten sam temat zakładany przez ciebie koledzy wyjaśniali ci aby pompę wstawić zaraz na wyjściu przy piecu , i wcale głośno nie będzie pracowała ta pompa o co się tak obawiałeś :) jak dobrze pamiętam ale nie czytałem po raz 2 tego postu jest chyba tu http://forum.info-og...co/#entry118078 Cytuj
tomii Opublikowano 11 Września 2012 Autor #4 Opublikowano 11 Września 2012 mam już schemacik ,,nawet z pompą w łazience, stworzony "wspólnymi" siłami z kolegą z forum ale jeszcze go nie zamieszczam, bo potrzebuje kilku drobnych rzeczy.. Cytuj
darecki2308 Opublikowano 11 Września 2012 #5 Opublikowano 11 Września 2012 Witaj ja nie miałem jeszcze wielu rzeczy do instalacji a interesowałem się jak to zrobić bo może okazać się że kupisz coś i będzie nie potrzebne lub o nie odpowiedniej średnicy teoretycznie można wiele , i najlepiej wszystko przedstawiać za i przeciw i analizować błędy :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi