gwozdziu Opublikowano 28 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 (edytowane) Witam została zrobiona cała instalacja wszystko działa ok oprócz trzech pomieszczeń gdzie jest podłogówka. myślałem żeby pompę mieszalnika przenieść na drugą stronę tylko nie wiem czy za zaworem czy przed. Jak dodać zdjecie Edytowane 28 Grudnia 2011 przez gwozdziu Cytuj
kiminero Opublikowano 28 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Jak dodać zdjecie Bardzo na miejscu jest zamieszczanie zdjęć w formacie jpg lub innym mało bajtożernym :P Nielubimy plików bmp :angry: , bo to "kobyły", jak je ktoś tutaj nazwał. Cytuj
gwozdziu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor #3 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie mogę dodać zdjęcia wychodzi mi jakiś błąd dla zainteresowanych i chętnych pomocą mogę wysłać na emaila Cytuj
snoop84 Opublikowano 28 Grudnia 2011 #4 Opublikowano 28 Grudnia 2011 To system mieszany (grzejniki i podłogówka) czy sama podłogówka? Pompa zawsze musi być zamontowana za zaworem mieszającym na zasilaniu. Czy są to ostatnie pętle rozdzielacza?? Cytuj
gwozdziu Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor #5 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Tak system mieszany grzejniki i podłogówka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi