ZĘBIEC Opublikowano 10 Listopada 2011 #1 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w naszej akcji! Szukamy najstarszego, działającego kotła marki Zębiec. Warunkiem uczestnictwa w akcji jest posiadanie działającego kotła, który ma powyżej 30 lat oraz przesłanie na adres marketing@zebiec.pl zdjęcia kotła, zdjęcie tabliczki znamionowej oraz danych osobowych: imię, nazwisko, adres, numer telefonu. Termin przesyłania zgłoszeń: 30 listopada 2011 Dla 30 osób, które posiadają najstarszy, działający kocioł czekają atrakcyjne niespodzianki! W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt. Infolinia: +41 27 67 460. Pozdrawiamy ciepło, ZGM Zębiec S.A. www.zebiec.pl Cytuj
darkon Opublikowano 10 Listopada 2011 #2 Opublikowano 10 Listopada 2011 Nagroda piec za free ;) hehe Mój miał z góra licząc od daty zakupu z 15 lat . A z całą pewnością żyją jeszcze 30 albo i ryczace doświadczone 40 . Cytuj
SanitSystem Opublikowano 10 Listopada 2011 #3 Opublikowano 10 Listopada 2011 ooooo LIPA !!!!! Mój działa ale rocznik ma 82, roczku mu brakuje. Ale cały czas pracuje. Cytuj
Robocik Opublikowano 16 Listopada 2011 #4 Opublikowano 16 Listopada 2011 Qrcze :rolleyes: , o ja hromolę mojemu musi przybyć zero na końcu :D. Ale i tak jestem happy, mój KWP nie wymięka choć zwykłe cegły kominowe z wkładu ceram. musiałem wymienić na szamot bo Mi się przez nieuwagę nadtopiły :P hihihi. Choć akcja ta miałaby więcej sensu gdyby stanęło trochę bilbordów bo kotły tak leciwe mogą mieć w większości użytkownicy na tle leciwi, iż nie wertują internetu ;). Pomimo tego Nareszcie jakaś fajna reklama , bez ściemy tylko trudną prawdę pokazuje dla niektórych innych... Cytuj
ZĘBIEC Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor #5 Opublikowano 17 Listopada 2011 Witajcie, zapraszamy Was do zapoznania się z filmem prezentującym 32 letni działający kocioł marki Zębiec! http://www.youtube.com/watch?v=n8h5kh2EwHY Czekamy na kolejne zgłoszenia! Pozdrawiamy ciepło, ZGM Zębiec S.A. Cytuj
gawo Opublikowano 23 Listopada 2011 #6 Opublikowano 23 Listopada 2011 widziałem ten film na Waszej stronie i spoko :) Mój tata ma zębca 12 lat, nie smoli, działa bez zarzutów sam pojechał do fabryki, bo wyszło go taniej niż w sklepie na lubelszczyznie. A ja bidulka dałem się nabrać na piękne reklamy i wygląd pieca Defro. Polak mądry po szkodzie. Cytuj
SanitSystem Opublikowano 24 Listopada 2011 #7 Opublikowano 24 Listopada 2011 he he mam takiego samego kopciucha tylko mój nie podchodzi bo ma latków 29 ale może mi też drzwiczki wymienicie bo już się troche wyeksploatowały. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi