pironet12 Opublikowano 15 Lutego 2011 #1 Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) witam,mam takie pytanie do szanownych klegów,mianowicie zakupiłem piec zebiec(gorne spalanie) 25 kw i jako ze ma znaczne gabaryty a ja mam ograniczone mozliwosci montazu,chciałem zapytac czy mozna zastosowac w lini prostej kolano 90 stopni ,jesli nie to do jakiego stopnia by mozna było?? Z gory dziekuje za wskazowki. Edytowane 15 Lutego 2011 przez pironet12 Cytuj
vr5 Opublikowano 15 Lutego 2011 #2 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witaj! Jeśli masz już kupiony kocioł i nie ma innej możliwości go połączyć to jeśli ma być kolano, to moim zdaniem powinno być z wyczystką. Ja mam takie 2, ale na prostym odcinku. Rura jest docieplona wełną mineralną. Załączam zdjęcie. Cytuj
pironet12 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor #3 Opublikowano 16 Lutego 2011 wielkie dzieki,to mi ułatwi bardzo sprawe,pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi