wrobel21 Opublikowano 29 Listopada 2013 #26 Opublikowano 29 Listopada 2013 Panowie pomoze ktos ja i emigrant jestesmy w kropce:( Cytuj
emigrant Opublikowano 29 Listopada 2013 #27 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja chyba już wiem. Sypie się na każdy nowy załadunek czy to drewno czy węgiel. Najlepiej już na rozżarzone węgielki. Cytuj
wrobel21 Opublikowano 29 Listopada 2013 #28 Opublikowano 29 Listopada 2013 no dobra a jak ja pale ekogroszkiem z podajnikiem to jak? Jak dalem saszetke ja zar to bylo piekjnie przez 2 godziny a potem znowu widzialem ze sadza sie pojawia:/ To co 2 godziny trzeba dawkowac? Nie chcem mieszac z weglem bo podobno zle dziala na blache i boje sie o zasobnik i podajnik Cytuj
emigrant Opublikowano 29 Listopada 2013 #29 Opublikowano 29 Listopada 2013 W Twoim przypadku należy wymieszać odpowiednią dawkę z ekogroszkiem w podajniku. Ja tak bym zrobił. Póki nie zachodzi żadna reakcja chemiczna to sam środek nie powinien działać na blachę. Cytuj
wrobel21 Opublikowano 29 Listopada 2013 #30 Opublikowano 29 Listopada 2013 No wlasnie pisze na opakowaniu nawet ze jak spadnie na czesci metalowe to nalezy ja zmiesc wiec cos jest na rzeczy:/ Cytuj
emigrant Opublikowano 29 Listopada 2013 #31 Opublikowano 29 Listopada 2013 Ja myślę, że za mocno przeżywasz. Używaj i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi