tqlis Opublikowano 8 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Czy probowal ktos z Was dolozyc do kotła palnik + podajnik na ecogroszek? Interesuje mnie jaki byłby orientacyjny koszt, MOze macie jakies ciekawe linki (gdzies kiedys widzialem, jak instalator wstawial palnik na owies - taka miniinstrukcja) Cytuj
vernal Opublikowano 8 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Znalazłem to wreszcie... http://www.term-soft.pl/33201.html Pozdrawiam. Cytuj
tqlis Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor #3 Opublikowano 8 Grudnia 2010 O własnie o to mi chodziło. Co prawda tanie to to nie jest. Cytuj
vernal Opublikowano 8 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Co prawda tanie to to nie jest. Trzeba wykombinować ramke z blachy kotłowej i zapłacic dobremu spawaczowi. Cytuj
adept Opublikowano 8 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A może ten podajnik zamontować w drzwiczkach od przodu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi