MarcinWolf Opublikowano 28 Listopada 2010 #1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam Właśnie się rozpoczął nowy sezon grzewczy a ja po raz kolejny mam problem z ostatnim grzejnikiem układu c.o. Budynek około 380mkw ocieplony nowe okna ogrzewam piecem gazowym Wolf kondensacyjny 24KW ciśnienie w układzie 0.2MPa i co roku mam problem z ostatnim grzejnikiem który słabo grzeje i pokój jest niedogrzany. Proszę o porady ! Cytuj
MarcinWolf Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor #2 Opublikowano 28 Listopada 2010 chciałem jeszcze dodać że układ oczywiście jest zamknięty a odpowietrzniki są automatyczne. Cytuj
Marek Opublikowano 28 Listopada 2010 #3 Opublikowano 28 Listopada 2010 czy instalacja po wykonaniu była wyregulowana ?? poczytaj na ten temat zrób próbe , zakrec najblzsze grzejniki i zobacz co sie dzieje Cytuj
MarcinWolf Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor #4 Opublikowano 28 Listopada 2010 instalacja ma już wiele lat, wszystko było OK problem się zaczął jak został zmieniony piec na nowy 3 lata temu od tam tej pory mam problem z tym ostatnim grzejnikiem, spróbuje przykręcić kryzy na pierwszych grzejnikach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi