Boj Opublikowano 1 Października 2010 #1 Opublikowano 1 Października 2010 Zakupiłem piec co Galmeta GT-KW20 z sterownikiem i zbiornik na ciepłom wody dwu płaszczowy i mam proglem ze znalezieniem schematu jak dobrze go podłączyć do istniejoncej instalacji co gdzie pracuje Vailand dwu funkcyjny.Prosze o schemat lub lokalizacje gdzie owy jest ;) Cytuj
kotłowy Opublikowano 1 Października 2010 #2 Opublikowano 1 Października 2010 Zerknij na post staregokota kilka linijek niżej.Może to jest to co szukasz Cytuj
Boj Opublikowano 2 Października 2010 Autor #3 Opublikowano 2 Października 2010 Zakupiłem piec co Galmeta GT-KW20 z sterownikiem i zbiornik na ciepłom wody dwu płaszczowy i mam proglem ze znalezieniem schematu jak dobrze go podłączyć do istniejoncej instalacji co gdzie pracuje Vailand dwu funkcyjny.Prosze o schemat lub lokalizacje gdzie owy jest ;) Cytuj
Boj Opublikowano 3 Października 2010 Autor #4 Opublikowano 3 Października 2010 Czy ten schemat zadziała prosze o podpowiedz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi