fanbiomasy Opublikowano 23 Maja 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Mam pytanie do obeznanych w temacie czy gniazdko na 230 v z z wifi jest możliwość sterowania dwoma smartfonami chciałbym założyć takie gniazdko do bojlera moc grzałki to 2000w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 23 Maja 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Na 99% tak. Kwestia zalogowania się na odpowiednie konto - nie zauważyłem limitu takich równoczesnych logowań (ja mam akurat Gosund SP111 3450W 15A). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oldek Opublikowano 23 Maja 2022 #3 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Bramę otwieramy z 7 kont, więc i gniazdo powinno pracować bezproblemowo z n kont. jedno co zauważyłem, to będąc w zasięgu swojego wifi dłużej szuka bramy niż z dalszej odległości. Apka to Tuya, bardzo prymitywna jak dla mnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.