Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni koledzy forumowicze

Z powodu coraz bardziej beznadziejnych postów otrzymywanych na priv  informuję że takowe będę wyrzucał do kosza a ich autorów blokował w prywatnej komunikacji

Chcesz pomocy na priv to pisz konkretnie i rzeczowo, zdjęcia podpisane z opisem rur i innych elementów.

Do ogólnych dyskusji - co zrobić lub czy to lepiej a to gorzej  służy forum.

• Zgadzam się 2
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Ponawiam ten apel do niektórych nachalnych i leniwych kolegów, którzy uważają że priv służy do natychmiastowej odpowiedzi i ma rozwiązać ich bzdurne  problemy!!!

Ponadto czego można chcieć od osoby, która od lat jest na stałe obciążona punktami karnymi bo admin miał gorszy humor lub "muchy w nosie".

Dlatego postanowiłem, że od dzisiaj, nie będę odpowiadał w pytaniach zadawanych na priv dotyczących innych spraw niż prace komercyjne lub zaproszenia na gorzałkę  do momentu usunięcia tej bzdurnej "kary".

Pozdrawiam S.

Edytowane przez sambor
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Przeczytam powtórnie, to co napisałeś i  niczego nie rozumiem.
Być może jutro z ranka, spróbuje jeszcze raz przeczytać ten post i rozwikłać to co słownie napisałeś. 

Na forum Info-Ogrzewanie jest tylko jeden Admin, mój ziomal @marcin.
To zapewne nie możliwe co przed chwilą napisałeś.

Czy na gorzałkę w łonie natury, oraz rowerową podróż po Kampinoskim Parku Narodowym mogę się wprosić w okresie sprzyjających temperatur ?.

Opublikowano

Roweru po wypadku pod koniec maja się oduczyłem na dłuuugo.

A post powstał dlatego że jeden z kolegów na priv miał pretensje, że nie dostał natychmiastowej odpowiedzi i sugerował że go olałem.

Odpowiedź dostał, kiedy miałem czas, ale jednocześnie to była ostatnia odpowiedź w naszej korespondencji na priv.

• Przydało się 1
Opublikowano

A czy mógłbyś naświetlić temat ; za co Cię tak moderator " naznaczył" bo to by wyjaśniło nieprecyzyjny przekaz Twojego ostatniego postu - konstekst sytuacyjny w jednostce czasu ( moc impulsu/ moc emocji ). Nie może Ci moderator organizować czasu użytkowania/spędzania na forum i decydować co komu odpowiedź na privat - bo to była cezura wiadomości prywatnych - ale jak tak jest to powinieneś głośno o tym powiedzieć. 

Objaśnij konkretnie w czym problem bo jak widzisz nie tylko ja nie wiem o co biega ( kolega wcześniej też nie wie o co biega i musi się z tym przespać)   O co chodzi z tą karą? Za co ? - Twoja wersja wydarzeń i punkt widzenia moderatora? - to powinno rozjaśnić sytuację - bo nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie wie co myślisz. Postaraj się wyjaśnić to - przynajmniej postaraj się.

• Nie zgadzam się 1
Opublikowano (edytowane)

Może  nieczytelnie napisałem, ale admin do priva nie ma nic, po prostu jeden z kolegów chciał natychmiastowej odpowiedzi, której mu nie mogłem w danej chwili udzielić, dostał ją po kilku godzinach 

Jednocześnie dostał blok na mój priv.

W moim przypadku uważam , że nie powinienem udzielać porad mniej lub bardziej światłych mając bagaż ujemnych punktów od ponad roku czy dwóch lat.

Niech robi to admin lub moderatorzy- przecież od tego też są.

A moje karne punkty "stałe" są pewnie za krytykę pracy niektórych moderatorów forumowych.

Z resztą ta krytyka była w rozmowie prywatnej między adminem a moją osobą, więc nie powinna być karana.

Reszta zostaje między mną a adminem.

Edytowane przez sambor
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi punktami ale nie rozumiem czemu miałbyś wyjaśniać na forum, że nie musisz nikomu udzielać bezpłatnie porad na PM?

No chyba, że dostajesz jakieś boki za konsulting ;).

Swoją drogą twój apel to raczej głos wołającego na pustyni bo te osoby do których to kierujesz raczej tego nie przeczytają.

Ament