Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pyt. czy żeby dostać dotacje do kotła CO musi on być zakupiony z montażem ? 

Opublikowano

Ja takie samo pytanie zadałem o wełnę na poddaszu, czy jak sobie ją sam założę to nie będzie problemu. Pani poinformowała mnie, że pierwsze co sprawdzą to akurat to i jak im coś nie spasuje to mogą zawiesić wypłatę całej dotacji. Dalej nie kontynuowałem. Chodzi o to, że jak mają fv na piec z montażem, to mają dupochron i nie interesuje ich jak ten piec został zainstalowany i czy w ogóle został zainstalowany. A w innym przypadku muszą to sprawdzać, a tak podobno zwykle wystarczy sama faktura na montaż na której w tym wypadku będzie też piec. Dla mnie to też jest trochę bez sensu, bo muszą wypłacić 2 razy tyle dotacji, ale może jest jakieś drugie dno, a w Polsce nie takie wały się robi.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W tej dotacji nie da się żadnego wałka zrobić, bo max 60% oddają, a w większości przypadków 30%. Kiedyś jak było 100% zwrotu to papier wszystko przyjmował, ale chodzili i sprawdzali i nawet się na tym znali.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jeżeli pod pojęciem dotacja kryje się Czyste Powietrze, to to 60% tylko w podwyższonym poziomie dofinansowania. I do tego mają jeszcze znaczenie kwoty inwestycji, bo oprócz widełek % są jeszcze kwotowe. I jeśli się wykonuje więcej przedsięwzięć to i tak nie dostanie się więcej niż 25 tys. w podstawowym poziomie dofinansowania (chyba że PC + PV to wtedy 30 tys.) a w podwyższonym 32 tys. zł bez PV i 37 tys. zł z PV

Jak są jakieś wątpliwości to warto dzwonić na infolinię programu. W końcu po to jest.