mc55 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 #1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 DeDietrich AMC 25 , przypadkowo włączyłem kaskadę (za szybko kliknąłem), wyskoczył komunikat o połączeniu z siecią , trwało to kilka sekund po czym wyskoczył błąd A.02.80 brak regulatora kaskady. Wchodząc ponownie w opcje kaskady jest do wyboru tylko opcja master i wygląda na to że tryb jest nadal aktywny, ktoś wie jak ten tryb kaskady wyłączyć ? Cytuj
0degree Opublikowano 6 Kwietnia 2021 #2 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Wróć do ustawień fabrycznych, powinno pomóc Cytuj
mc55 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor #3 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Właśnie tego chciałbym uniknąć Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
mc55 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor #4 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Problem został rozwiązany ,temat można zamknąć - zaawansowane menu konserwacji - > wykrywanie automatyczne próbowałem tej opcji na samym początku ale nie działała, zadziałała po odłączeniu kotła od zasilania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu
🔧 Szukasz fachowca?
Wybierz branżę i porównaj oferty firm z Twojego regionu