xman Opublikowano 26 Września 2009 #1 Opublikowano 26 Września 2009 Chciałby założy taki zawór tylko zastanawiam się czy moge go wpiąc w taki sposób? Wyjście zasilania z pieca rurą 5/4 a ja myśle założyć mieszacz na obwodzie pompki czyli na rurze 1 cal . Nie wiem czy można tak redukować? Cytuj
xman Opublikowano 26 Września 2009 Autor #2 Opublikowano 26 Września 2009 Chciałby założy taki zawór tylko zastanawiam się czy moge go wpiąc w taki sposób? Wyjście zasilania z pieca rurą 5/4 a ja myśle założyć mieszacz na obwodzie pompki czyli na rurze 1 cal . Nie wiem czy można tak redukować? Cytuj
yozik Opublikowano 26 Września 2009 #3 Opublikowano 26 Września 2009 Poczytaj sobie o zaworach 4-D. Zawory te regulują temp. CO ale i stabilizują temp. pieca(!). Daj fotki na których będzie widać trochę więcej. Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 28 Września 2009 #4 Opublikowano 28 Września 2009 Brak wtedy układu utrzymującego temperaturę powrotu na poziomie 50 st. Sugerował bym raczej coś takiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi