Popcorn1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 #178 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A dzisiaj taka mieszanka Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Fozgas Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor #179 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Gdzie „Popcorn” znajduje tych grajków, te oryginalne zespoły? :) Saksofonista pokazał klasę. Mógłby sam wystąpić… super. Cytuj
Popcorn1 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 #180 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Powiem Ci kolego że jakoś udaje mi się trafić na takie ciekawe dla mnie kawałki,a jak podobają się jeszcze komuś to tylko się cieszyć Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Trener40 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 #181 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Od czasu do czasu coś ode mnie. Cytuj
Fozgas Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor #182 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 „Trener” podał taką nutę, że chciałoby się kabrioletem wtoczyć na jakąś fajną trasę nad plażą i tak pomykać, słuchając jej… Dzięki wielkie :) Nie każdy ma takie auto, ale chyba wszyscy byli na wycieczkach motocyklowych. Starsi na „Junakach”, „Jawach 350”, itp. Dla motocyklistów dziś: Cytuj
Popcorn1 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 #183 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaA tu coś zupełnie z innej beczki Niby nikt nie słucha ale większość zna taką muzykęWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWersja romantyczna Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Trener40 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 #186 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Może znajdzie się ktoś uczynny i spisze mi tekst :) Cytuj
Fozgas Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor #187 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Pozdrawiam serdecznie… Mogłoby to iść mniej więcej tak: Swoim życiem piszemy historię jedni piękną inni śmieszną jedni wielką inni błahą wszyscy piszemy historię O nas i o tych naszych kocobołach zapisanych w necie też ktoś kiedyś może holofić :) Cytuj
Fozgas Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor #188 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Kolejny pogodny, piękny dzień… światło słoneczne, przestrzeń, praca w polu, to wszystko może utwierdzić w przekonaniu, iż człowiek nie został stworzony do życia w mieście :) Koledzy „Andrzej”, „Cezar”, „Szari” też już chyba działają w swoich ogródkach… A już na pewno kolega „SONY23” - właśnie, od dłuższego czasu już, nie widać jego wpisów na Forum… No nic, dziś muza dla tych co nie potrafią zaufać chytrym, „nocnym markom” :) Cytuj
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2020 #189 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 W dniu 7.04.2020 o 06:22, Fozgas napisał(a): Koledzy „Andrzej”, „Cezar”, „Szari” też już chyba działają w swoich ogródkach… Rozwiń Nie posiadam ogródka, kolego. Jeszcze... Cytuj
Fozgas Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor #190 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Rada działkowca: jeśli już ktoś zainwestuje swój czas i siły to proszę nie zapomnieć o płotku. W przeciwnym wypadku, zmienia się nastawienie do sarenek i zajączków ;) A tu coś dla kolegów, z działu: „zagadka logiczna” O dwóch siostrach: matematyce i muzyce. Uporządkowane myślenie pozwala tworzyć dzieła, które można nazwać dobrymi. Ta zasada sprawdza się we wszystkich dziedzinach życia. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Fozgas Cytuj
Kordjano Opublikowano 7 Kwietnia 2020 #191 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Proponuje wsłuchać się w słowa , kawałek który nigdy mi się nie znudził . Cytuj
Gość Trener40 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 #192 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Jak mi wpadnie coś lepszego, to zapodam. Cytuj
Fozgas Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor #193 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dziękuję kolegom, łatwiej wędrować przez te muzyczne wspomnienia, gdy pojawiają się też jakieś podpowiedzi… W dniu 7.04.2020 o 18:52, Kordjano napisał(a): Proponuje wsłuchać się w słowa , kawałek który nigdy mi się nie znudził . Rozwiń Pięknym komentarzem ktoś podsumował ten utwór: „…hymn myślącego i wrażliwego człowieka.” Skoro zahaczyliśmy o takie „klimaty” to dziś zagramy z większym tempem. Coś dla mniej lękliwych :) Może ktoś pamięta... Cytuj
tommyp2 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #194 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wstawię bo fajny kawałek :-) I klimat z naszego podwórka ... 1 Cytuj
Hermogenes Opublikowano 10 Kwietnia 2020 #195 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Ten jest bez muzy jednak bardziej na czasie. Pozdrawiam Hermogenes Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Hermogenes 1 Cytuj
gilal Opublikowano 11 Kwietnia 2020 #196 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Coś z fajnych czasów :) Wesołych, Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego Dyngusa 1 Cytuj
Fozgas Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor #197 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Również dołączam życzenia i krótki tekst dla tych, którzy się trwożą i troskają o przyszłość. „Musisz tedy, jako chrześcijanin, o tych znakach dnia sądnego tak rozumieć, jako byś był przez nieprzyjaciół i zbójców w warownej wierzy więziony, i słyszałbyś, jako pobożny twój król z wielką potęgą zbliża się do niej i zaczyna ją gwałtownie obstrzeliwać, tak że wszystko w około zaczyna się walić… Nie lękajcie się, choć się świat będzie krzywił i kurczył. To nie jest przeciwko wam wymierzone…” (Marcin Luter). 1 Cytuj
Witek-z-Ulicy Opublikowano 12 Kwietnia 2020 #198 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Wielkanoc A.D. 2020 Zdrowiŏ, kere przizwŏlŏ przetrwać nojgorsze. Miyłowaniŏ, kerŏ je wŏżniyjszŏ ôd wszelich dobr, Szczyńściŏ, kere niejednokrotnie ocala nōm życie Roboty, kerŏ pōmŏgŏ nōm godnie żyć. Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, Szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie Pracy, która pomaga nam godnie żyć. Do Ciebie pieśnią wołam Panie, do Ciebie dzisiaj krzyczę w głos. Ty jesteś wszędzie, wszystkim jesteś dziś, lecz kamieniem nie bądź mi. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Witek-z-Ulicy 1 Cytuj
Fozgas Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor #199 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Jeśli ktoś ma odpowiedni sprzęt, warto spędzić wieczór oglądając to co nad głową :) 1 Cytuj
Hermogenes Opublikowano 13 Kwietnia 2020 #200 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zawsze tą ziemię pokazują od góry, mogli by raz pokazać od dołu żeby rozstrzygnąć wieczny spór; czy te słonie tam rzeczywiście stoją na żółwiu. Pozdrawiam Hermogenes Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi