Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sterowanie ogrzewaniem podłogowym

sebamak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, pastor napisał:

To zrobię ostatni wyjątek. ..

Nie wiem o co się bijesz z tym userem, ale ja go dodałem do ignorowanych i mam spokój. Nie muszę czytać. Szanujmy swoje zdrowie, bo to najważniejsze .-)

Pozdrawiam.

Opublikowano
Teraz, o6483256 napisał:

Nie wiem o co się bijesz z tym userem, ale ja go dodałem do ignorowanych i mam spokój. Nie muszę czytać. Szanujmy swoje zdrowie, bo to najważniejsze .-)

Pozdrawiam.

Nie biję się. Ale też nie mogę chyba pozostawać obojętny na takie wołanie o pomoc ze strony tego użytkownika ;-) Jeżeli ktoś czuje silną potrzebę zarzucania komuś kłamstw to znaczy, że coś jest nie halo i należy mu pomóc.

Do mojego osobistego adwersarza Jamjestcichy:

:) ;) dobre pełen szacun. Jeszcze parę Twoich wypowiedzi i dojdę do wniosku, że stałem się ważną osobą w Twoim życiu.

Albo masz jakąś misję do wykonania ;-) i ewidentnie dużo czasu żeby cytować wybrane zdania z moich najwyraźniej ważnych dla Ciebie wypowiedzi. 

Szkoda tylko, że sie uparłeś i ciągle zarzucasz mi kłamstwa, mimo że to nie ładnie nie mając dowodów (no chyba, że Cię nie zauważyłem gdy byłeś w moim domu lub masz szklaną kulę jednak tylko zepsutą lub nie umiesz się nią posługiwać) a po drugie mowisz, że nie oceniasz a piszesz wygrana w lotka w życiu wiele Ci nie pomoże :). Znowu szklana kula?

Masz te numery to dawaj. Nie krępuj się - chyba nie boisz się zdemaskowania bo kłamstwa Ci zarzucać nie będę.

Do moderatora:

Proszę o wydzielenie moich i oponenta wypowiedzi do oddzielnego wątku. Może nawet być nazwany jak to Jamjestcichy w którymś ze swoich postów zaproponował coś o tym, że czegoś tam nie mam ;)

W tamtym wątku będzie mogł bez zaśmiecania watku rzucać kalumnie do woli.

A i ja będe mogł spokojnie się do nich odnieść. Lub nie.

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać nasze wypociny ;-)

Opublikowano

o648 itd

Ciebie na tym forum być nie powinno bo to jak traktujesz nowych użytkowników jest zwyczajnie chamskie-dziwne,że admin pozwala na takie występki.

1 godzinę temu, pastor napisał:

Szkoda tylko, że sie uparłeś i ciągle zarzucasz mi kłamstwa, mimo że to nie ładnie nie mając dowodów (

Cytuję Twoje czy moje posty? I jeszcze napiszesz,że nie mam dowodów:)

Pastor,naprawdę ślina niesie mi na język kilka słów na Twój temat,ale pozostawię to bez komentarza-nie chcę się zniżać do Waszego poziomu...

Pogubiłeś się i zwyczajnie próbujesz mnie obrazić-no cóż,to też jest jakaś obrona:)

Ani w tamtych tematach ani teraz nie udzieliłeś odpowiedzi,ale za to ładnie potrafisz pisać posty opływające w przytyki czy inwektywy-mam nadzieję,że moderator wpłynie na Twoje zachowanie.

Użytkownicy znają tematy,więc sami dojdą do prawdy.

Opublikowano

Dziękuje ci bardzo. Już dawno się tak nie śmiałem. Poważnie.
Szkoda tylko tych numerów bo rozumiem ze nie dasz?
Niniejszym kończę bo to nie ma sensu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Patrząc na to co wypisujesz poważnie się zastanawiam czy byś potrafił wykorzystać te numery-bo albo byś zapomniał je skreślić albo zamiat totka puścił byś mini lotka skoro wytypowałem dla Ciebie 5 numerów (szóstki nie chciałeś):)

Także oszczędzając Twoje nerwy przed telwizorem stwierdzam,że nie,nie dam bo zobaczysz swoje (moje) 5 cyfr w losowaniu lotto i będziesz się cieszył a okaże się,że "o kur..a,przecież ja puściłem mini lotka".

To dla Twojego zdrowia :)

Opublikowano

Panowie kłócicie się o nic :)  

Jeden będzie chciał automatykę drugi jej nie chce i koniec .

Ja mam  automatykę na OP  i na kocioł i jestem zadowolony , mam podgląd na temp pomieszczeń , statystyki , i wiele innych użytecznych informacji , warunek trzeba z tego potrafić korzystać i lubić to .

A to czy automatyka jest potrzebna  czy nie jest to  już indywidualna sprawa , na pewno ułatwia życie .

Opublikowano
Godzinę temu, ameno25 napisał:

Panowie kłócicie się o nic :)  

Kilka milionów w lotka to nie jest nic :)

Opublikowano

Szczerze to nie wiem o co chodzi , bo nie czytałem wszystkiego , ogólnie chyba jeden z was twierdzi że automatyka   jest niepotrzebna , drugi że jest czy cos w tym stylu .

Jedno wiem za komputera to można napisać wszystko , gorzej jest w realu  a nie daj boze jak jeszcze trzeba to co sie mówi udowodnić , a z tym rożnie bywa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.