o6483256 Opublikowano 21 Listopada 2019 #26 Opublikowano 21 Listopada 2019 Godzinę temu, pastor napisał: To zrobię ostatni wyjątek. .. Nie wiem o co się bijesz z tym userem, ale ja go dodałem do ignorowanych i mam spokój. Nie muszę czytać. Szanujmy swoje zdrowie, bo to najważniejsze .-) Pozdrawiam.
pastor Opublikowano 21 Listopada 2019 #27 Opublikowano 21 Listopada 2019 Teraz, o6483256 napisał: Nie wiem o co się bijesz z tym userem, ale ja go dodałem do ignorowanych i mam spokój. Nie muszę czytać. Szanujmy swoje zdrowie, bo to najważniejsze .-) Pozdrawiam. Nie biję się. Ale też nie mogę chyba pozostawać obojętny na takie wołanie o pomoc ze strony tego użytkownika ;-) Jeżeli ktoś czuje silną potrzebę zarzucania komuś kłamstw to znaczy, że coś jest nie halo i należy mu pomóc. Do mojego osobistego adwersarza Jamjestcichy: :) ;) dobre pełen szacun. Jeszcze parę Twoich wypowiedzi i dojdę do wniosku, że stałem się ważną osobą w Twoim życiu. Albo masz jakąś misję do wykonania ;-) i ewidentnie dużo czasu żeby cytować wybrane zdania z moich najwyraźniej ważnych dla Ciebie wypowiedzi. Szkoda tylko, że sie uparłeś i ciągle zarzucasz mi kłamstwa, mimo że to nie ładnie nie mając dowodów (no chyba, że Cię nie zauważyłem gdy byłeś w moim domu lub masz szklaną kulę jednak tylko zepsutą lub nie umiesz się nią posługiwać) a po drugie mowisz, że nie oceniasz a piszesz wygrana w lotka w życiu wiele Ci nie pomoże :). Znowu szklana kula? Masz te numery to dawaj. Nie krępuj się - chyba nie boisz się zdemaskowania bo kłamstwa Ci zarzucać nie będę. Do moderatora: Proszę o wydzielenie moich i oponenta wypowiedzi do oddzielnego wątku. Może nawet być nazwany jak to Jamjestcichy w którymś ze swoich postów zaproponował coś o tym, że czegoś tam nie mam ;) W tamtym wątku będzie mogł bez zaśmiecania watku rzucać kalumnie do woli. A i ja będe mogł spokojnie się do nich odnieść. Lub nie. Pozdrawiam serdecznie i przepraszam wszystkich, którzy muszą czytać nasze wypociny ;-)
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 #28 Opublikowano 21 Listopada 2019 o648 itd Ciebie na tym forum być nie powinno bo to jak traktujesz nowych użytkowników jest zwyczajnie chamskie-dziwne,że admin pozwala na takie występki. 1 godzinę temu, pastor napisał: Szkoda tylko, że sie uparłeś i ciągle zarzucasz mi kłamstwa, mimo że to nie ładnie nie mając dowodów ( Cytuję Twoje czy moje posty? I jeszcze napiszesz,że nie mam dowodów:) Pastor,naprawdę ślina niesie mi na język kilka słów na Twój temat,ale pozostawię to bez komentarza-nie chcę się zniżać do Waszego poziomu... Pogubiłeś się i zwyczajnie próbujesz mnie obrazić-no cóż,to też jest jakaś obrona:) Ani w tamtych tematach ani teraz nie udzieliłeś odpowiedzi,ale za to ładnie potrafisz pisać posty opływające w przytyki czy inwektywy-mam nadzieję,że moderator wpłynie na Twoje zachowanie. Użytkownicy znają tematy,więc sami dojdą do prawdy.
pastor Opublikowano 21 Listopada 2019 #29 Opublikowano 21 Listopada 2019 Dziękuje ci bardzo. Już dawno się tak nie śmiałem. Poważnie. Szkoda tylko tych numerów bo rozumiem ze nie dasz?Niniejszym kończę bo to nie ma sensu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 #30 Opublikowano 21 Listopada 2019 Patrząc na to co wypisujesz poważnie się zastanawiam czy byś potrafił wykorzystać te numery-bo albo byś zapomniał je skreślić albo zamiat totka puścił byś mini lotka skoro wytypowałem dla Ciebie 5 numerów (szóstki nie chciałeś):) Także oszczędzając Twoje nerwy przed telwizorem stwierdzam,że nie,nie dam bo zobaczysz swoje (moje) 5 cyfr w losowaniu lotto i będziesz się cieszył a okaże się,że "o kur..a,przecież ja puściłem mini lotka". To dla Twojego zdrowia :)
ameno25 Opublikowano 21 Listopada 2019 #31 Opublikowano 21 Listopada 2019 Panowie kłócicie się o nic :) Jeden będzie chciał automatykę drugi jej nie chce i koniec . Ja mam automatykę na OP i na kocioł i jestem zadowolony , mam podgląd na temp pomieszczeń , statystyki , i wiele innych użytecznych informacji , warunek trzeba z tego potrafić korzystać i lubić to . A to czy automatyka jest potrzebna czy nie jest to już indywidualna sprawa , na pewno ułatwia życie .
Gość Opublikowano 21 Listopada 2019 #32 Opublikowano 21 Listopada 2019 Godzinę temu, ameno25 napisał: Panowie kłócicie się o nic :) Kilka milionów w lotka to nie jest nic :)
ameno25 Opublikowano 21 Listopada 2019 #33 Opublikowano 21 Listopada 2019 Szczerze to nie wiem o co chodzi , bo nie czytałem wszystkiego , ogólnie chyba jeden z was twierdzi że automatyka jest niepotrzebna , drugi że jest czy cos w tym stylu . Jedno wiem za komputera to można napisać wszystko , gorzej jest w realu a nie daj boze jak jeszcze trzeba to co sie mówi udowodnić , a z tym rożnie bywa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.