qadratowy Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor #101 Opublikowano 18 Stycznia 2020 U mnie również nie dochodzi do założonej temperatury bo wcześniej osiąga temperaturę ustawiona na sterowniku pokojowym. Problem z rozpaleniem u mnie nie występuje. Może spróbuj inny pellet ? Ustawienia jakie podałem są dla palnika REVO mini 24 kw. Widziałem na zdjęciu ze masz oprogramowanie dla palnika bez obrotowego rusztu. U mnie problemy skonczyły się z dniem zaktualizowana oprogramowania i wpisania nowych ustawien.
ajozefczyk Opublikowano 18 Stycznia 2020 #102 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witaj to będzie to Cytat Widziałem na zdjęciu ze masz oprogramowanie dla palnika bez obrotowego rusztu. U mnie problemy skonczyły się z dniem zaktualizowana oprogramowania i wpisania nowych ustawien. ja nie mogłem zaobserwować żadnego obrotu palnika,i pewnie dlatego nie mam tej opcji w ustawieniach. Jak zdobyłeś najnowsze oprogramowanie
qadratowy Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor #103 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Aktualizacja wymaga rozebrania sterownika i wgrania nowego softu z karty SD. U mnie zrobił to serwisant kotła. Nie wiem czy Baryczke obsługuje ten sam serwis co nas z Jasła ale jeśli tak to śmiało można do Pana Tomka się zglosić. Masz jeszcze gwarancję na kocioł ?
ajozefczyk Opublikowano 18 Stycznia 2020 #104 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam,piec montowany wiosna 2019 a gwarancja na 5 lat bo z programu unijnego,podaj jakieś namiary na Pana Tomka,a jeszcze jedno możesz zrobić zdjęcie tych ustawień palnika z obrotem i podać wersje softu
qadratowy Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor #105 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Pan Robert nie Tomek. Pomyłka. Sprawdź PW
Krosnoludek Opublikowano 18 Stycznia 2020 #106 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Mnie też podaj namiary na tego serwisanta z Jasła co był u Ciebie Nie jest to ten gość co urząd miasta go wynajął do obsługi w Krośnie ? W igneo.pl nie da rady wybrać palnika obrotowego jest tylko taki jak kolega wyżej pokazał https://forum.info-ogrzewanie.pl/uploads/monthly_2020_01/20200117_191002.jpg.be52fe5db29bb322a9a24c4dd3f1510a.jpg Może jest złe oprogramowanie w tym sterowniku wgrane skoro można wybrać tylko palnik nieruchomy Pellasx ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.