kamamuri Opublikowano 12 Września 2019 #1 Opublikowano 12 Września 2019 Witam Jak w temacie zakupilem dziś takie głowice i nie wiem czy one działają zamontowałem zgodnie z instrukcją. I np gdy ustawie 28 stopni to powinno byc slychac ze glowica chodzi, lub gdy ustawie 6. Jest tutaj ktos kto ma takie głowice?
maly-7 Opublikowano 19 Września 2019 #2 Opublikowano 19 Września 2019 Witaj. Czy już wiesz, w czym był problem?
Gość Opublikowano 19 Września 2019 #3 Opublikowano 19 Września 2019 Myślę,że w niczym:) Miałem takie głowice i mało co było je słychać,teraz mam tado i jest podobnie. Najlepiej sprawdzić głowicę wyłączając i włączając ją.
dream4you Opublikowano 8 Października 2019 #4 Opublikowano 8 Października 2019 dołączam, nie słychać ich , i w dodatku po zmianie temperatury mają kilka kilkanaście sekund opóźnienia w reakcji - praktycznie jak zgaśnie wyświetlacz to dopiero regulują - najlepiej można to zauważyć na ustawienie jej na reakcję "szybkie"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.