Kijasr Opublikowano 3 Marca 2019 #51 Opublikowano 3 Marca 2019 A jaką masz dmuchawkę WPA 06 ?Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka
Kijasr Opublikowano 3 Marca 2019 #53 Opublikowano 3 Marca 2019 WPA startuje od 2%. A jak to mówi kolega krisge to możesz jeszcze regulować przesłoną to zakres ci się powiększyWysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka
FAFAŁ Opublikowano 3 Marca 2019 Autor #54 Opublikowano 3 Marca 2019 Chwilowo zostawiam z racji zbilzajacej się nocy . Ustawienia będą takie dmuchawa 4 moc na 22 . Niech to pochodzi a rano się zobaczy . Widzę że trzeba będzie od tego zaczynać by później wklepac kalorycznośc oraz ilość z przesypu . Może mi to wygląda fajnie a dla Was kiepsko ale podoba mi się ta gorka .nie przebił a to już coś .
FAFAŁ Opublikowano 3 Marca 2019 Autor #56 Opublikowano 3 Marca 2019 A widzisz hihi coś to zrobiło . Musiał się ustabilizować . Sam w szoku jestem .
Kijasr Opublikowano 3 Marca 2019 #57 Opublikowano 3 Marca 2019 Ja na twoim miejscu bym ustawić moc tyle ile ma kocioł. Zablokował go na mocy minimalnej i ustawiał powietrze gdy to będzie ogarnięte to góra. Warunek że przesyp prawidłowy wpisany i kaloryczność też.Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka
bercus Opublikowano 3 Marca 2019 #58 Opublikowano 3 Marca 2019 Bo po obnižaniu powietrza w malej mocy sa wszytko nie wypalilo i palnik lepiej zareagowal na wzrast mocy,sterownik znalazl odpowiedny wzrast temp. spalin i nie zwiekszyc moc tak szybko.I kociol szybczej dogrzany na mniejszej mocy.Odpowiedne powietrze to podstawa osczednoszci w pid zie.
FAFAŁ Opublikowano 3 Marca 2019 Autor #59 Opublikowano 3 Marca 2019 To było podczas mojej nieobecności i przed zmianą powietrza . No nie bał się i sobie pracował . Bo planuje z nim nagrać film . Czerwony brzeszczot 2. Taki zarcik .
bercus Opublikowano 3 Marca 2019 #60 Opublikowano 3 Marca 2019 Može wiecej pozostalo na palniku,bo 4 szybke himalaye poprzedtym i krotke pauzy...
FAFAŁ Opublikowano 3 Marca 2019 Autor #61 Opublikowano 3 Marca 2019 Kurcze chciałbym powiedzieć że chyba tak . Tylko wcześniej tak nie było . Himalaje to ja miałem często .
Kijasr Opublikowano 4 Marca 2019 #62 Opublikowano 4 Marca 2019 I jak u ciebie ? Poprawiło się cośWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
FAFAŁ Opublikowano 4 Marca 2019 Autor #63 Opublikowano 4 Marca 2019 Himalaje się pokazały po zejściu z mocą . Ale nie takie wielkie . Ogólnie rano było dobrze na palniku.
Kijasr Opublikowano 4 Marca 2019 #64 Opublikowano 4 Marca 2019 No to zdejmij mu jeszcze powietrze z mocy minimalnejWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.