Napek Opublikowano 14 Maja 2009 #1 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam. Nosze sie z zamiarem zakupu kotła z podajnikiem. Zastanawiam sie nad Defro Eko badz Komfort Eko lub Klimosz Ling badz Ling Duo. Kocioł o mocy okolo 35 KW. Czy ktoś moze powiedziec cos na temat tych kotłów badz zaproponować inne dobre , sprawdzone kotły w tym przedziale cenowym ( ok 8 tyś). Z góry dziekuje za sugestie i podpowiedzi. Cytuj
Napek Opublikowano 27 Maja 2009 Autor #2 Opublikowano 27 Maja 2009 Panowie , liczylem na jakies rady. :) Cyżbym trafil na forum bez fachowcow ? :) Prosze o jak najszybsze odpowiedz... Cytuj
kazik Opublikowano 27 Maja 2009 #3 Opublikowano 27 Maja 2009 Cierpliwość zostanie nagrodzona, a fachowców ci u nas dostatek!!!!! :) Cytuj
SanitSystem Opublikowano 27 Maja 2009 #4 Opublikowano 27 Maja 2009 Powinieneś poszukać temat tych kotłów wałkowany był na tym forum setki razy. Poszukaj poprostu. Cytuj
Neo Opublikowano 27 Maja 2009 #5 Opublikowano 27 Maja 2009 Ja mam Klimosz Ling Duo. Dawno go nie widziałem ... :) Po prostu super kociołek. Pozdrawiam. Cytuj
kirys Opublikowano 28 Maja 2009 #6 Opublikowano 28 Maja 2009 A ja mam Klimosz Ling Combi i też super, ale w 8tys się nie zmieścisz :) Cytuj
Neo Opublikowano 28 Maja 2009 #7 Opublikowano 28 Maja 2009 Ling Duo 25 kW kosztuje poniżej 9000 zł a te 1000 zł więcej zwróci się w jeden sezon. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🌡 Szukasz instalatora pompy ciepła?
Wypełnij krótki formularz i porównaj oferty firm z Twojego regionu
Porównaj oferty🌡 Szukasz instalatora pompy ciepła?
Wypełnij krótki formularz i porównaj oferty firm z Twojego regionu
Porównaj ofertyDołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.