Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poszukuje firmy z doświadczeniem, która zainstaluje kocioł SKAMP-PV 13

aksnet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat.

Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła  SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa)

Może kogoś polecicie?

PS.

Rozmawiałem już z 2 instalatorami poleconymi przez znajomych i skończyło się na niczym :)

Pierwszy powiedział, że instaluje głownie piece gazowe (sporadycznie węglowe), obiecał się pojawić a potem nie dało się już do niego dodzwonić.

Drugi przyjechał i po obejrzeniu starego pieca  próbował wcisnąć kocioł DREWMETU 4 klasy (nie wolno tego sprzedawać, ale on takie dalej kupuje i montuje), kiedy zacząłem rozmawiać na temat instalacji SKAMP-PV 13 najpierw próbował mnie zniechęcić, a potem przestał odbierać telefon.

Gość Visitor1230
Opublikowano

Nie udało sie mu zrobic prowizji na Drewmecie to olal klienta. O dobrego fachowca dzis trudno. Moj dojezdzal 150 km. Profesjonalista. Wszystko zrobione wedlug sztuki. A to niestety kosztuje. Powodzenia zycze.

Opublikowano
4 godziny temu, aksnet napisał:

Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła  SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa)

Może kogoś polecicie?

PS.

skontaktuj się w tej sprawie z kol @Pieklorz

Opublikowano

Kocioł będzie montowany w  nowej instalacji. Czy tylko  wymiana samego kotla?

Opublikowano

Ostatnio byliśmy instalować kociołek koło Czechowic-Dziedzic ( 200km w jedną stronę ), po niedzieli jedziemy koło Zgorzelca, odległość podobna.

Jeśli ktoś chce zapłacić za dojazd to w czym problem?

W busie wydech się przeczyści :)

Skam PV 13kW z zasobnikiem po prawej stronie stoi na sklepie.

Opublikowano

Ekipa wpadła... Sprawnie ogarnęła temat i RBR K 12KW pyka sobie pod Zgorzelcem aż miło. Firma godna polecenia. Bez wciskania kitu i zbędnych "gadżetów".

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dajemy co musimy dać :)

Widzę że tylko kolega Rober528 nie jest zadowolony z tego że inwestor jest zadowolony chociaż nie zna ani mnie ani inwestora ani nie widział co, jak i w jakim czasie zbyło zrobione :)

Taki niezadowolony jasnowidz :)

Opublikowano

Ja co mi to tego . Kolega energotop wpada na od czasu do czasu i pisze co 'by można było sprzedać.' Dałem minus za posta a nie za treść.

Opublikowano

Energotop i sprzedawca, hehe

Czego? 

Opublikowano

Sprzedać? Myślę że napisać. Czy było coś nie w temacie? Czy komuś coś wciskam? Czy wymieniony sprzedawca/monter nie ma w swojej ofercie kotła SKAMP?

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co do tego ma kocioł skamp? Spokojnie tu jest jak jesteście na innym "swoim forum Czp1" Tam może dokładnie rozwijac swoje myśli techniczne na temat sterownika i nie tylko.  Po co zaśmiecać wszystkie fora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.