Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Poszukuje firmy z doświadczeniem, która zainstaluje kocioł SKAMP-PV 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat.

Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła  SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa)

Może kogoś polecicie?

PS.

Rozmawiałem już z 2 instalatorami poleconymi przez znajomych i skończyło się na niczym :)

Pierwszy powiedział, że instaluje głownie piece gazowe (sporadycznie węglowe), obiecał się pojawić a potem nie dało się już do niego dodzwonić.

Drugi przyjechał i po obejrzeniu starego pieca  próbował wcisnąć kocioł DREWMETU 4 klasy (nie wolno tego sprzedawać, ale on takie dalej kupuje i montuje), kiedy zacząłem rozmawiać na temat instalacji SKAMP-PV 13 najpierw próbował mnie zniechęcić, a potem przestał odbierać telefon.

Edytowane przez aksnet
Gość Visitor1230
Opublikowano

Nie udało sie mu zrobic prowizji na Drewmecie to olal klienta. O dobrego fachowca dzis trudno. Moj dojezdzal 150 km. Profesjonalista. Wszystko zrobione wedlug sztuki. A to niestety kosztuje. Powodzenia zycze.

Opublikowano
4 godziny temu, aksnet napisał:

Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła  SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa)

Może kogoś polecicie?

PS.

skontaktuj się w tej sprawie z kol @Pieklorz

Opublikowano

Kocioł będzie montowany w  nowej instalacji. Czy tylko  wymiana samego kotla?

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio byliśmy instalować kociołek koło Czechowic-Dziedzic ( 200km w jedną stronę ), po niedzieli jedziemy koło Zgorzelca, odległość podobna.

Jeśli ktoś chce zapłacić za dojazd to w czym problem?

W busie wydech się przeczyści :)

Skam PV 13kW z zasobnikiem po prawej stronie stoi na sklepie.

Edytowane przez karoka65
Opublikowano (edytowane)

Ekipa wpadła... Sprawnie ogarnęła temat i RBR K 12KW pyka sobie pod Zgorzelcem aż miło. Firma godna polecenia. Bez wciskania kitu i zbędnych "gadżetów".

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Ryszard
Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu
  • Nie zgadzam się 1
Opublikowano

Dajemy co musimy dać :)

Widzę że tylko kolega Rober528 nie jest zadowolony z tego że inwestor jest zadowolony chociaż nie zna ani mnie ani inwestora ani nie widział co, jak i w jakim czasie zbyło zrobione :)

Taki niezadowolony jasnowidz :)

Opublikowano

Ja co mi to tego . Kolega energotop wpada na od czasu do czasu i pisze co 'by można było sprzedać.' Dałem minus za posta a nie za treść.

Opublikowano

Energotop i sprzedawca, hehe

Czego? 

Opublikowano

Sprzedać? Myślę że napisać. Czy było coś nie w temacie? Czy komuś coś wciskam? Czy wymieniony sprzedawca/monter nie ma w swojej ofercie kotła SKAMP?

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka

• Zgadzam się 2
Opublikowano

Co do tego ma kocioł skamp? Spokojnie tu jest jak jesteście na innym "swoim forum Czp1" Tam może dokładnie rozwijac swoje myśli techniczne na temat sterownika i nie tylko.  Po co zaśmiecać wszystkie fora.