aksnet Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #1 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam Nie wiem czy to odpowiedni dział na taki temat. Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa) Może kogoś polecicie? PS. Rozmawiałem już z 2 instalatorami poleconymi przez znajomych i skończyło się na niczym :) Pierwszy powiedział, że instaluje głownie piece gazowe (sporadycznie węglowe), obiecał się pojawić a potem nie dało się już do niego dodzwonić. Drugi przyjechał i po obejrzeniu starego pieca próbował wcisnąć kocioł DREWMETU 4 klasy (nie wolno tego sprzedawać, ale on takie dalej kupuje i montuje), kiedy zacząłem rozmawiać na temat instalacji SKAMP-PV 13 najpierw próbował mnie zniechęcić, a potem przestał odbierać telefon.
Gość Visitor1230 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #2 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nie udało sie mu zrobic prowizji na Drewmecie to olal klienta. O dobrego fachowca dzis trudno. Moj dojezdzal 150 km. Profesjonalista. Wszystko zrobione wedlug sztuki. A to niestety kosztuje. Powodzenia zycze.
krisgie Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #3 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 4 godziny temu, aksnet napisał: Poszukuje odpowiedzialnej firmy z doświadczeniem do zainstalowania kotła SKAMP-PV 13 w Rzeszowie (dokładnie 15km na północ od Rzeszowa) Może kogoś polecicie? PS. skontaktuj się w tej sprawie z kol @Pieklorz
Rober528 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 #4 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Kocioł będzie montowany w nowej instalacji. Czy tylko wymiana samego kotla?
karoka65 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 #6 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ostatnio byliśmy instalować kociołek koło Czechowic-Dziedzic ( 200km w jedną stronę ), po niedzieli jedziemy koło Zgorzelca, odległość podobna. Jeśli ktoś chce zapłacić za dojazd to w czym problem? W busie wydech się przeczyści :) Skam PV 13kW z zasobnikiem po prawej stronie stoi na sklepie.
energotop Opublikowano 22 Sierpnia 2018 #7 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ekipa wpadła... Sprawnie ogarnęła temat i RBR K 12KW pyka sobie pod Zgorzelcem aż miło. Firma godna polecenia. Bez wciskania kitu i zbędnych "gadżetów". Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
karoka65 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 #8 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dajemy co musimy dać :) Widzę że tylko kolega Rober528 nie jest zadowolony z tego że inwestor jest zadowolony chociaż nie zna ani mnie ani inwestora ani nie widział co, jak i w jakim czasie zbyło zrobione :) Taki niezadowolony jasnowidz :)
Rober528 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 #9 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ja co mi to tego . Kolega energotop wpada na od czasu do czasu i pisze co 'by można było sprzedać.' Dałem minus za posta a nie za treść.
karoka65 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 #10 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Energotop i sprzedawca, hehe Czego?
Rober528 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 #11 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Wpada sprzedać posta. Sprzedawcoą że nie jest to ja o tym wiem.
energotop Opublikowano 30 Sierpnia 2018 #12 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Sprzedać? Myślę że napisać. Czy było coś nie w temacie? Czy komuś coś wciskam? Czy wymieniony sprzedawca/monter nie ma w swojej ofercie kotła SKAMP? Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
Rober528 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 #13 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Co do tego ma kocioł skamp? Spokojnie tu jest jak jesteście na innym "swoim forum Czp1" Tam może dokładnie rozwijac swoje myśli techniczne na temat sterownika i nie tylko. Po co zaśmiecać wszystkie fora.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.