marcin Opublikowano 3 Października 2018 #26 Opublikowano 3 Października 2018 Sprawdziłem w swoich powiadomieniach - w wersjach tekstowych problem występuje od aktualizacji forum. Natomiast wcześniej nie występował, ale też link nie zawierał w sobie znaczka &, który obecnie błędnie jest zamieniany na & . Problem zgłosiłem do pomocy technicznej Invision. Zresztą w poprzedniej wersji forum powiadomienia były wysyłane tylko w wersji tekstowej, stąd, gdyby był problem na pewno ktoś by go zgłosił.
sambor Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor #27 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Dziś od 20 mam poniższy komunikat i kłopoty z wejściem Połączenie nie jest prywatne Osoby atakujące mogą próbować wykraść Twoje informacje ze stronyforum.info-ogrzewanie.pl (na przykład hasła, wiadomości lub dane kart kredytowych). Więcej informacji NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
radik81 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #28 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 U mnie było to samo. Teraz już OK
Animus Opublikowano 16 Kwietnia 2019 #29 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Wyczyścić historię przeglądanych stron, ciasteczka i pliki pamięci podręcznej
marcin Opublikowano 17 Kwietnia 2019 #30 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Wygasł nam certyfikat a nie podłączyłem nowego. Teraz już jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.