niwi Opublikowano 27 Lutego 2009 #1 Opublikowano 27 Lutego 2009 witam czy mogę połączyć rurę w zbiorniku wyrównawczym te na samej gorze tak zeby schodziła w dół Cytuj
automatyk Opublikowano 28 Lutego 2009 #2 Opublikowano 28 Lutego 2009 doprecyzuj swoje pytanie idaj szkic co jest a co chcesz miec Cytuj
niwi Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor #3 Opublikowano 28 Lutego 2009 chodzi mi o górną rurkę na zbiorniku czy mogę ją przedłuzyc i dac na dół obok rurki przelewowej Cytuj
automatyk Opublikowano 28 Lutego 2009 #4 Opublikowano 28 Lutego 2009 tak mozesz tak zrobic pod warunkiem ze niebedziesz montował na koncu tej rurki zadnych wezy czy czegos ,sprowadzic na dół i zostawic w widocznym miejscu i nic sie nie bedzie działo Cytuj
niwi Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor #5 Opublikowano 28 Lutego 2009 dzięki nie byłem pewien a zalezy mi zeby ją schowac a na jej koncu nic nie bedzie pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi