slavip Opublikowano 19 Lutego 2009 #1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam i proszę o pomoc. Samodzielnie wykonałem instalację C.O. w nowym domu. Kocioł na paliwo stałe, ok. 50 m2 podłogówki, układ otwarty. Wszystko działa OK., ale układ się ciągle zapowietrza. Początkowo cierpliwie chodziłem i odpowietrzałem. Teraz tylko odpowietrzam. Cierpliwość się skończyła. Co robić? Skąd tyle powietrza? Czy to wina instalacji? Proszę o pomoc, Sławek. Cytuj
automatyk Opublikowano 19 Lutego 2009 #2 Opublikowano 19 Lutego 2009 daj jakies foto czy szkic instalacji to pomyslimy gdzie jest byk Cytuj
stanislaw42 Opublikowano 22 Lutego 2009 #3 Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam i proszę o pomoc. Samodzielnie wykonałem instalację C.O. w nowym domu. Kocioł na paliwo stałe, ok. 50 m2 podłogówki, układ otwarty. Wszystko działa OK., ale układ się ciągle zapowietrza. Początkowo cierpliwie chodziłem i odpowietrzałem. Teraz tylko odpowietrzam. Cierpliwość się skończyła. Co robić? Skąd tyle powietrza? Czy to wina instalacji?Proszę o pomoc, Sławek. Witam Moze pomoze Ci obejrzenie mojego postu o zbiorniku wyrownawczym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi