ali1978 Opublikowano 16 Listopada 2016 #1 Opublikowano 16 Listopada 2016 witam mam problem z grzejnikiem w łazience nie grzeje woda dopełniona odpowietrzony .Gdy pompka się włączyła przy odpowiedniej temperaturze wszystkie kaloryfery ciepłe oprócz grzejnika w łazience gdzie nadal zimny tak jakby woda w nim gdzieś spływała próbowałem juz 3 razy za każdym razem ten sam problem
janpol62 Opublikowano 16 Listopada 2016 #2 Opublikowano 16 Listopada 2016 Przykręć na 0 wszystkie grzejniki na termostatach i zobacz czy w łazience ruszy. Jak ruszy musisz pokryzować instalację. Na razie zrób ten krok.
theopaw Opublikowano 16 Listopada 2016 #3 Opublikowano 16 Listopada 2016 Może pyt. banalne, ale czy zawory na tym łazienkowym są otwarte? Odkręć głowice i sprawdź czy iglica się wysuwa.
ali1978 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor #4 Opublikowano 16 Listopada 2016 kurcze jestem zielony co to znaczy pokryzować wspominałem ze przy napełnianiu iodpowietrzeniu woda mi przez odpowietrznik poleciała a juz gdy nagrzalem i pompka ruszyła to wody brak
ali1978 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor #5 Opublikowano 16 Listopada 2016 ok dziękuję wszystkim jednak to były te jak to nazywacie iglice na dole grzejnika lekko popuściłem i poszło tylko dziwi mnie ze wczesniej nic nie grzebałem i był ciepły dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.