Dawid142 Opublikowano 3 Stycznia 2016 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich Od razu przejde do rzeczy. Po wymianie pompy spadła wydajność ogrzewania tzn. większość grzejników grzeje tylko od góry, niektóre nie grzeją w ogóle.Odpowietrzaliśmy system dwa dni bez skutku. Przejrzałem troche tematów na forach i podejrzewam, że pompa mogła być odwrotnie zamontowana. Dołączam zdjęcie (strzałka skierowana jest do dołu)
sambor Opublikowano 3 Stycznia 2016 #3 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Na obudowie pompy powinna być strzałka jak jest w dół ( raczej tak na 90%) to zrób to co kolega radzi.
Dawid142 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor #4 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dzięki, dzięki ;) Tak jak pisałem w poście strzałka jest do dołu . Jak obrócimy to dam znać
odpowietrznik Opublikowano 3 Stycznia 2016 #5 Opublikowano 3 Stycznia 2016 i filtra osadnikowego przed nią nie widzę,ciekawe jak długo bez niego pochodzi
Dawid142 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor #6 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Robili to "fachowcy", ja się na tym kompletnie nie znam. Myślisz, że poprzednia mogła dlatego się zepsuć ? Tzn. zaczęła tak głośno stukać, że było to nie do wytrzymania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.