kasaja1972 Opublikowano 7 Stycznia 2009 #1 Opublikowano 7 Stycznia 2009 witam wszystkich.jestem na forum nowy ,tak samo jak właścicielem tego rodzaju ogrzewania,chciałbym sie dowiedzieć czegokolwiek na temat opcji ustawienia tego kotła,kupiłem go w maju czyli prawie w lecie i ustawienia miał letnie ,teraz zima i nie ukrywam ze sie troche pogubiłem.z góry dzienki za jakiekolwiek wskazania.pozdrawiam. przepraszam zapomniałem o dane kotła: jest to kocioł 26 kw ekogroszek z automatycznym załadunkiem jeszcze dodam sterownik TECH ST-77 Cytuj
pimel Opublikowano 15 Marca 2009 #2 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam!! Posiadam identyczny kocioł . Podaj na jakich ustawieniach pracuje kocioł oraz co ogrzewa . Moze wspólnie coś wymyślimy bo ja też jeszcze do końca swojego nie rozracowałem mimo ,że grzeje już cały sezon. Pozdrawaim :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi