grzegorz0478 Opublikowano 29 Listopada 2008 #1 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam prosze o ocene mojego schematu polaczenia kotla dwufunkcyjnego z zasobnikiem w jedna instalacje wody uzytkowej. Czy ten schemacik ma racje bytu? czy to warto wykonac, a moze macie inne rozwiazanie polaczenia kotla gazowego 2 funkcyjnego z zasobnikiem wody, ktory ma wezownice polaczona z piecem stalopalnym Cytuj
himani Opublikowano 30 Listopada 2008 #2 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam prosze o ocene mojego schematu polaczenia kotla dwufunkcyjnego z zasobnikiem w jedna instalacje wody uzytkowej. Jeśli jest zainstalowany dodatkowy osprzęt,to połączenie jest dobre. Cytuj
grzegorz0478 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor #3 Opublikowano 30 Listopada 2008 Jeśli jest zainstalowany dodatkowy osprzęt,to połączenie jest dobre. A mozesz powiedziec co trzeba zastosowac aby uklad dzialal , i powiedz mi jesli odkrece kran to nie uruchomi mi sie kociol gazowy zamiast korzystac z wody w zasobniku ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi