Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wielkanoc W Zimowej Scenerii.

Gość lysy1l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się Wam podoba? Po powrocie z Kościoła nie umiałem wjechać do bramy.

Opublikowano

Ja mam nieocieplony ale coraz mniej nas idealistów troszczących się o dobro innych ;)

Opublikowano

zapomniałeś napisać że także palimy w kotle na max i otwieramy nasze kotły na roścież - wtedy na pewno zima zniknie :P

Wszystkiego najlepszego z okazji śnieżnych i mroźnych Świąt Wielkiej Nocy

Pozdrawiam

Ps W poniedziałek zamiast Śnigusa warto urządzić kulig - przy 20cm śniegu na drodze i -2C to będzie jak znalazł.

Opublikowano

Ciągle pada, a ja jestem już praktycznie odcięty od świata. Mieszkam przy polach i wiatr nawiewa śnieg tworząc zaspy.
Wjazd i wejście do domu:

Po śladach widać, że wokół domu zaczynają krążyć wilki i jakiś Big Foot ;).

Opublikowano

Wielkopolska w podobnej zimowej scenerii i nadal sypie śnieg . Samochody ledwie poruszają sie po drogach .

Opublikowano

Fidel24 dzisiaj byłem u szwagra w Międzybrodziu Bialskim. W jego ogrodzie widziałem 2 śniegowe świąteczne zające. Żar we mgle. Droga to masakra. Była stłuczka przy wyjeździe z Międzybrodzia w stronę zapory w Porąbce.

Opublikowano

Opolskie też zasypało.Już trzy razy odgarniałem śnieg.Drugi raz dzisiaj zrzucam śnieg z anteny sat.Normalnie katastrofa pogodowa.Ale aby do rana, i się zobaczy co za oknem.Rewelacji raczej się nie spodziewam.

Opublikowano

Wczoraj o 19 zanik zasilania - gdzieś zerwało linię 15kV i zabawa - wyciąganie agregatu, odpalenie , praca do 23 i dziś od 7 znowu to samo .

Mają naprawić dopiero we wtorek :(

Całe szczęście że są duże aku + przetwornica + niezawodna Honda.

Pozdrawiam Ciepło wszystkich zasypanych

Opublikowano

do zachodnich granic kraju też dotarł śnieg, pada cały czas. pozdrawiam albodek

Opublikowano

Rano dwie godziny jazdy na łopacie, w nocy przejechały pługi, koło bramy około metra odrzuconego przez pług śniegu. Przed chwilą zszedłem z dachu (płaski), 30 minut zrzucania śniegu. Przy okazji pooglądałem komin, na ściankach warstwa gdzieś około pół centymetra sypkiej, suchej sadzy.

Opublikowano

Agregat prądotwórczy to naprawdę niezłe zabezpieczenie na takie i inne kaprysy pogody,oraz inne problemy związane z brakiem prądu.U mnie zawsze przygotowany na taką ewentualność.Dzisiaj aura nas oszczędziła i nie padało.Dawno nie było takich świąt wielkanocnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.