Łysolek78 Opublikowano 24 Listopada 2012 #1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam. Mam pytanko : jaki glikol kupić do instalacji CO ? Patrzyłem na allegro i jest ich troszkę dużo. Są płyny do chłodnic opisane jako środki do CO. Czy takie coś można wlać do instalacji ? Może ktoś podrzuci jakiś link z dobrym i w miarę nie drogim środkiem przeciw zamarzaniu :D Pozdrawiam Cytuj
darecki2308 Opublikowano 24 Listopada 2012 #2 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam dużo było pisane na forum zobacz np. tu http://forum.info-og...-instalacji-co/ Cytuj
mlodzieniec Opublikowano 24 Listopada 2012 #3 Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Samochodowe zostaw do garażu, do instalacji c.o. kup np. Ergolid A lub EKO. Choć ja mam od lat zwykłą wodę i też działa, tylko trzeba ocieplić zbiornik na poddaszu i spokój. Edytowane 24 Listopada 2012 przez mlodzieniec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi