Gość sarzyk Opublikowano 26 Października 2008 #1 Opublikowano 26 Października 2008 Witam musze dla dziadków wybrac mozliwie najlepszy piec do C.O za ok 2500zł na powierzchnie 100m2 z duzymi stratami cieplnymi i do tego CWU 150L. Mam nadzieje ze cos bedzie godnego uwagi (ja myslałem o 16kw) co wy na to?? Wiem ze 2500zł to dosc mało ale moze cos w tej cenie bedzie godnego uwagi i jeszcze moze nawet wygodne u uzytkowaniu. Dobrze by było by piec trzymał ogien powiedzmy przynajmniej te 12godz. Z gory serdecznie dziekuje pozdrawiam Cytuj
Gość sarzyk Opublikowano 26 Października 2008 #2 Opublikowano 26 Października 2008 witam ponownie kupiłem Zebiec KWKD 15kW mam nadzieje ze nie bede załował Prosze o opinie na temat tego kociołka Pozdrawiam Cytuj
tomek krakerss Opublikowano 26 Października 2008 #3 Opublikowano 26 Października 2008 Witam Nie jest to Mercedes wśród kotłów ale na pewno na niego nie będziesz narzekał.( dziadkowie). W zależności od paliwa można spokojnie dojść do 12 godzin. Pozdrawiam. Tomasz PS: Też mam Zębca Cytuj
Neo Opublikowano 26 Października 2008 #4 Opublikowano 26 Października 2008 Zębiec to taki zakup uniwersalny. Ani dobry ani zły. Za 2500 mogłeś kupić Defro Optima. Grunt, że nie kupiłeś jakiegoś noname z allegro. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi