Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale kto wie może dokopię się do jakichś skarbów w menu serwisowym i sama będę mogła coś poprzestawiać :)

Wartałoby przeczytać instukcję tego sterownika, który masz, tam będzie dokładnie opisane.

Jak nie zrozumiesz wszystkiego, to możesz zacytować.

Opublikowano

Instrukcja jej nic nie da ,bo jest bardzo ogólna. W Wyszukiwarce proszę poszukac na temat tego menu.Jest o tym temat i jak się za to wziąć.

Opublikowano

Byłam kiedyś w tym menu (zainspirowana tym forum oczywiście) i przestawiłam coś o jedną sekundę.Nie pamiętam co i dlaczego,ale i tak jestem z siebie dumna.Teraz chcę tylko żeby regulator pokojowy zamiast podajnika załączał pompę,myślę,że jak to jest w tym menu gdzieś na wierzchu,to rozpoznam,a jak nie ma to trzeba dać do przeprogramowania.Ale że będę tu obszernie cytować to macie pewne:)

Opublikowano
  • Autor

Byłam kiedyś w tym menu (zainspirowana tym forum oczywiście) i przestawiłam coś o jedną sekundę.Nie pamiętam co i dlaczego,ale i tak jestem z siebie dumna.Teraz chcę tylko żeby regulator pokojowy zamiast podajnika załączał pompę,myślę,że jak to jest w tym menu gdzieś na wierzchu,to rozpoznam,a jak nie ma to trzeba dać do przeprogramowania.Ale że będę tu obszernie cytować to macie pewne:)

a jaki masz sterownik kotła??
Opublikowano

Żeby regulator pok. wyłączal pompę musisz mieć w menu serwisowym pozycję pompa c.o. pok.

Opublikowano
  • Autor

mi sie jednak wydaje ze najlepszym rozwiązniem jest ustawieniem na kotle dość wysokiej temperatury rzedu 70 stopni albo i wiecej i zamontowanie zaworow termostatycznych na kazdy grzejnik i ustawienie ich na komfortową temperature np; 21 stopni , i otworzenie zaworu trzydrogowego na maxymalny( czyli jakby go nie bylo) wtedy duzo szybciej bedzie sie nagrzewalo pomieszczenie jak ma sie wysoka temperature i po osiagnieciu głowica termostatyczna wylanacza grzejnik ... ale to chyba najlepiej sie sprawdzi jak ktos ma ocieplony dom ... w tym roku sprobuje takiego rozwiazania ;-) co sadzicie o tym koledzy ?? ;-) dodam ze mam piec na ekogroszek

Opublikowano

No st37 właśnie:)Dzięki za wskazówki,jestem pełna wiary,że uda mi się przestawić:)