andreff Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor #26 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Pętli wcale nie przelewałem po prostu dolałem wody do układu i tyle. Rozumiem że trójnikiem mam zastąpić te kolano które zaznaczyłem na zdjęciu ? Czy ten trójnik mogę zostawić już na stałe ? Cytuj
Marek Opublikowano 29 Stycznia 2012 #27 Opublikowano 29 Stycznia 2012 moze zamiast wymieniac kolano zobacz czy łatwiej bedzie na drugim koncu rury powrotnej to zrobic w skrzynce cos ciasnawo to wyglada Cytuj
mironw Opublikowano 29 Stycznia 2012 #28 Opublikowano 29 Stycznia 2012 przy podłodze ? to napewno mało miejsca co prawda szafka duża a złe umiejscowienie rozdzielacza ale napewno trójnik wejdzie . Tak andreff tam gdzie zaznaczyłeś i będzie na potem jeśli będzie potrzeba nawet spuszczenia z instalacji ,a w niczym nie będzie przeszkadzać Cytuj
andreff Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor #29 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wymiana kolana to 20 minut a miejsca jest tam wystarczająco opcja z trójnikiem jest o wiele prostsza dzięki za wszystko mironw masz u mnie skrzynkę browca ,gdybyś tylko mieszkał w Toruniu to już byśmy byli na browarku. Rozdzielacz tak umiejscowiłem ponieważ potrzebuję jak najwięcej miejsca z jego lewej strony, ale to już temat na inną historię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi