MIECKA2 Opublikowano 18 Listopada 2011 #1 Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam. Prosze o podanie jak należy podłączyć siłownik honeywell do steroniwk recalart. Po podłączeniu przeze mnie siłonwik zamyka lub maksymalnie otwiera zawór. Pozycje pośrednie tj. 3,5,7 nie wchodza w grę. Cytuj
zibi11 Opublikowano 19 Listopada 2011 #2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam Mam Recalart 3000 T.W ustawieniach serwisowych należy ustawić czas otwarcia/zamknięcia siłownika.Powinno być w instrukcji Twojego siłownika.W ustawieniach serwisowych to pozycja Po 14 . Pozdrawiam Cytuj
MIECKA2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor #3 Opublikowano 19 Listopada 2011 Dziękuję za odpowiedź. ja ma reacalart premium. W mojej instrukcji siłownika nie ma nic poza pozycją siłownika na zaworze oraz określenie przewodów (co do czego). Jak pwinenim w takim razie zastosować ustawienia w opcjach serwisowych? Cytuj
Vlad24 Opublikowano 19 Listopada 2011 #4 Opublikowano 19 Listopada 2011 jaka jest temperatura powrotu, mierzona przez czujnik powrotu? Cytuj
MIECKA2 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor #5 Opublikowano 19 Listopada 2011 W tej chwili mam odłączony siłownik. Gdy był podłączony to ustawiał sie automatycznie w poz. 1. Temp. pieca dochodziła do 77C, a ana powrcie 54C, zawór nie przechodzłi w pozycję 3. Więc w domu robił sie zimno. Cytuj
Vlad24 Opublikowano 19 Listopada 2011 #6 Opublikowano 19 Listopada 2011 ten temat odhaczony? https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/7150-recalart-economic-premium-nie-steruje-mieszaczem/ jak po kilku wyłącznicach/włączeniach prądu, zacznie pracować normalnie, to będzie to ta wada fabryczna opisana w powyższym temacie i sterownik jest raczej do wymiany lub wgrania nowego oprogramowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi