Gość annaraj Opublikowano 5 Listopada 2011 #1 Opublikowano 5 Listopada 2011 Szukam kotła c.o z automatycznym podawaniem paliwa, dużym koszem zasypowym ,który efektywnie spala zrębkę drzewną. Z dotychczasowych poszukiwań wiem, ze liderem na rynku jest CHT Cichewicz z kotłem Futura bio ? czy znacie jakąś alternatywę dla w/w modelu? Cytuj
Xawer Opublikowano 6 Listopada 2011 #3 Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam. Jak napisał kolega wcześniej SMOK wygląda ciekawie .Jest jeszcze AZSO typ Hajnówka i ten doskonale sprawdza się na trocinach co widziałem naocznie u kilku znajomych posiadających oryginały jak i garażowe własne produkcje wzorowane na AZSO. Niestety nikt nie pali zrębką . Cytuj
vernal Opublikowano 6 Listopada 2011 #4 Opublikowano 6 Listopada 2011 Jest jeszcze VRPalacz :D Ale to testy, nauka i doświadzenia. Zrębka to niełatwe paliwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi