sewkor Opublikowano 21 Września 2011 #1 Opublikowano 21 Września 2011 Piec CO "OLSZTYNIAK" wraz ze sterownikiem pompy (nie musisz stosować żadnych termometrów). Ocieplany, z rusztem wodnym. Żeliwne drzwiczki. Nikomu chyba nie trzeba reklamować słynnego olsztyniaka... Można w nim palić węglem, drewnem lub każdym innym paliwem. wydajność cieplna ok 10KW. Cena wraz ze sterownikiem pompy - 700zł !!! Proszę o kontakt wyłącznie telefoniczny. 787105938
sewkor Opublikowano 22 Września 2011 Autor #2 Opublikowano 22 Września 2011 ew. zamienię na kominek wolnostojący (kozę) w dobrym stanie.
sewkor Opublikowano 22 Września 2011 Autor #3 Opublikowano 22 Września 2011 500zł. Nie chcę żeby dobry piec stał i rdzewiał. pozdrawiam
bladyy78 Opublikowano 22 Września 2011 #4 Opublikowano 22 Września 2011 napisz skąd jesteś to może szybciej znajdziesz kupca bez tego nikt nie wie gdzie kocioł może ewentualnie oglądnąć.
sewkor Opublikowano 22 Września 2011 Autor #5 Opublikowano 22 Września 2011 Przecież napisałem nr tel i że proszę o kontakt tel. ale masz racje ;) - Aleksandrów Kujawski pozdrawiam
groszek Opublikowano 22 Września 2011 #6 Opublikowano 22 Września 2011 Witam! Skoro taki "słynny" (w domyśle dobry) dlaczego go sprzedajesz? Czy to nie jest przypadkiem próba pozbycia się bubla?
sewkor Opublikowano 22 Września 2011 Autor #7 Opublikowano 22 Września 2011 Już się tłumaczę ;) Remontuje stary dom i kupiłem go z myślą o zainstalowaniu (w Toruniu od faceta który zmienił go na piec z podajnikiem). Można przyjechać i zobaczyć - poprowadziłem kompletną instalację do CO (jeszcze nie używana), niestety nie będę z niej korzystał więc i piec nie jest mi potrzebny. Teraz często z żoną wyjeżdżamy na tydzień, dwa. Taka praca. Więc będę instalował kozę (jest osobny wątek na forum z moim zapytaniem odnośnie ogrzewania kozą), żeby nie było ryzyka, że w zimę kiedy nas nie będzie porozrywa mi całe centralne. pozdrawiam
sewkor Opublikowano 1 Października 2011 Autor #8 Opublikowano 1 Października 2011 Sprzedany. Można zamknąć temat.
Rekomendowane odpowiedzi