mobbik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 #1 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam, mam mieszkanie 50m2, 2 pokoje, kuchnia i łazienka z wc. Obecnie mam piece ale chcę założyć co i cwu. Uprzedzam, że kompletnie się na tym nie znam, dlatego powiedźcie proszę, jaki piecyk dwu-funkcyjny musiałbym kupić, ile coś takiego kosztuje, grzejniki, złączki itd. Chciałbym dowiedzieć się jakie firmy polecacie, i co zrobić aby zapłacić za to jak najmniej. Jaki jest koszt utrzymania takiej instalacji. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 18 Kwietnia 2011 #2 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Najpierw trzeba zacząć od kwestii prawnych. Zgoda właściciela, gazownia , pozwolenie na budowę, a z tym związany projekt instalacji czyli projektant. Cytuj
groszek Opublikowano 18 Kwietnia 2011 #3 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, mam mieszkanie 50m2, 2 pokoje, kuchnia i łazienka z wc. Obecnie mam piece ale chcę założyć co i cwu. Uprzedzam, że kompletnie się na tym nie znam, dlatego powiedźcie proszę, jaki piecyk dwu-funkcyjny musiałbym kupić, ile coś takiego kosztuje, grzejniki, złączki itd. Chciałbym dowiedzieć się jakie firmy polecacie, i co zrobić aby zapłacić za to jak najmniej. Jaki jest koszt utrzymania takiej instalacji. Z góry bardzo dziękuję. Witam! Jak Ci polecić firmę jak nie piszesz gdzie mieszkasz? Cytuj
mobbik Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor #4 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jestem z Legnicy. Interesuje mnie ile wydam na taką instalację, oczywiście zależy mi na jak najmniejszym koszcie takiej instalacji. Dziś słyszałam, że zamiast instalacji miedzianej można zastosować rurki plastikowe??? Nie znam się na tym, pomóżcie Panowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi