emik00 Opublikowano 8 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 8 Grudnia 2010 witam mam problem zagotowalam wode w piecu i nic mi teraz nie dziala jedni mowia ze to sterownik sie zepsul inni ze pompa a ja sie kompletnie nie znam i nie wiem co robic Cytuj
pironet12 Opublikowano 20 Lutego 2011 #2 Opublikowano 20 Lutego 2011 proponuje wezwac fachowca:) Cytuj
vr5 Opublikowano 20 Lutego 2011 #3 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witaj! Najpierw sprawdź, czy nie ubyło wody w obiegu c.o. i w miarę potrzeby uzupełnij oraz wyłącz z prądu a następnie włącz ponownie sterownik. Jeśli nadal nie działa, to wezwij fachowca. Pozdrawiam Cytuj
Vlad24 Opublikowano 20 Lutego 2011 #4 Opublikowano 20 Lutego 2011 ta woda była gotowana przed 8 grudnia 2010r. Wiec, albo problem dawno rozwiązany, albo autor zamarzł i nic mu po waszych radach :) by nie było wątpliwości obstawiam to pierwsze. Cytuj
vr5 Opublikowano 20 Lutego 2011 #5 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witaj! Święta racja... Jestem optymistą, też stawiam na Twoją "1" Pozdrawiam Cytuj
JarekLub Opublikowano 21 Lutego 2011 #6 Opublikowano 21 Lutego 2011 ale wracając do tematu "nic nie działa", chociaż kontrolki elegancko się świecą - u mnie oznaczało to bezpiecznik stykowo-termiczny, czy jakoś tak, przy którym trzeba było odkręcić nakręteczkę z tyłu sterownika i wcisnąć ołóweczkiem :lol: a za pierwszym razem jak przegrzałem wodę powyżej 90*C oczy wyszły z orbit - "popsułem, nic nie działa" :blink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi