gos123 Opublikowano 27 Listopada 2010 #1 Opublikowano 27 Listopada 2010 Proszę o pomoc, mam podłączony zbiornik wzbiorczy dwoma rurami 1 cal, a potzrebna jest mi jedna z tych rurek żeby zrobić powrót z drugiego obiegu. Jaka jest różnica w podłączeniu jedną, a dwoma rurami. W schemacie DEFRO jest narysowane podłączenie jedną rura. Cytuj
adamasz Opublikowano 27 Listopada 2010 #2 Opublikowano 27 Listopada 2010 Powrót podłącz sobie do trójnika na pionie powrotnym, ale lepiej jak oba piony są doprowadzone do naczynia :) A może tak mały schemacik? PozdrA. Cytuj
gos123 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor #3 Opublikowano 27 Listopada 2010 Załączam schematy proszę o pomoc, czy może być B Cytuj
bladyy78 Opublikowano 27 Listopada 2010 #4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Tak może być tak jak na rysunku B. Ja tak właśnie mam u siebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi