askakrzys Opublikowano 17 Maja 2010 #1 Opublikowano 17 Maja 2010 jaki piec wybrac?defro akm,czy sas eco?a moze jeszcze inny?powierzchnia budynku 130m2 z podajnikiem tlokowym czy retorowym,czce glownie opalac mialem zastepczo drewnem? Cytuj
MiastoTG Opublikowano 17 Maja 2010 #3 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam. Gdy mam klienta, który wie czego chce i zadaje mi pytanie czy Sas czy Defro odpowiadam tak : Za SaS-em przemawia kilkudziesięcioletnia tradycja w produkcji kotłów. Defro zaś ma idealny marketing. Kotły produkują zaledwie 10 lat a już mają dobrą pozycję na rynku. Dużo robi cena i promocja produktu. Od 14 maja kotły poszły do góry więc kilka sztuka które miałem do zamówienia zamówiłem właśnie wtedy :lol: Obydwa kotły mają blachę 6mm zautomatyzowaną produkcję i dobry serwis. Ja osobiście bardziej polecam kotły ślimakowe z dodatkowym paleniskiem w razie w ale ile jest użytkowników tyle jest zwolenników. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi