MistrzMasarski Opublikowano 16 Lipca 2024 #1 Opublikowano 16 Lipca 2024 Mam kocioł jak w temacie. Do tej pory pracował ze sterownikiem Defro Opti Zpid. Sterownik padł. Na jaki inny mogę wymienić? Czy Defro S3P z pid bedzie pasowal do tego kotla? Cytuj
BORA Opublikowano 17 Lipca 2024 #2 Opublikowano 17 Lipca 2024 Witam. Ten sterownik to produkt z firmy TECH o oznaczeniu firmowym ST72 z PID tylko pod nazwą Defro S3P. Sterowniki TECH można montować do każdego kotła zasypowego. Będzie kompatybilny. Hejka. 1 Cytuj
BORA Opublikowano 18 Lipca 2024 #3 Opublikowano 18 Lipca 2024 Możesz zakupić dowolny sterownik z PID dla kotłów zasypowych, będzie współpracował z każdym kotłem . Ten który Cię zainteresował jest ciekawy i ma całkiem niezły wybór funkcji. Cytuj
MistrzMasarski Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor #4 Opublikowano 18 Lipca 2024 Zostane jednak przy opti zpid. Będzie go obsługiwać mama i nie chce jej mieszać w głowie z nowym sterowaniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi