lukaschels Opublikowano 13 Grudnia 2023 #1 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Witam, chciałbym sam wykonać cześć instalacji i szukam firmy która wykona projekt wykonawczy, podłogówki, instalacji wod -kan z dokładanymi wyliczeniami ilości materiału ewentualnie z pomocą merytoryczną w trakcie prac Ma ktoś może godnego polecenia ? czy może firmy sprzedające materiał takie cos wykonują na 100 % kupi sie od nich ? tece lub kan-therm? Cytuj
Rozwiązanie Uzytkownik2 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Rozwiązanie #2 Opublikowano 13 Grudnia 2023 Sugeruje kol. Sambora Cytuj
lukaschels Opublikowano 13 Grudnia 2023 Autor #3 Opublikowano 13 Grudnia 2023 @sambor pozwolę się zawołać i zapytać czy wykonujesz takie usługi ? Cytuj
Uzytkownik2 Opublikowano 13 Grudnia 2023 #5 Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Spodziewam się dwóch flaszek)Jedna od autora tematu że znalazłem mu fachowca najwyższej klasy który zrobi to dobrze,profesjonalnie a druga od fachowca że nagonilem mu klienta;)Żartuje,nie pije;) A teraz ani chybi dostanę kolejne upomnienie od kol.Ryszarda;) Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Uzytkownik2 Cytuj
sambor Opublikowano 13 Grudnia 2023 #6 Opublikowano 13 Grudnia 2023 9 minut temu, Uzytkownik2 napisał(a): Żartuje,nie pije;) Nie żartuj, tylko pij - kto pije i pali, ten nie ma robali! Cytuj
Uzytkownik2 Opublikowano 13 Grudnia 2023 #7 Opublikowano 13 Grudnia 2023 (edytowane) Nie pije od ponad 60lat i nagle mam zacząć?)Wole nie bo jak posmakuje i zacznę nadrabiać te wszystkie "stracone"lata to może się to źle skończyć;)To już lepiej niech inwestor z projektantem wypija za moje zdrowie)Gdybym ja wypił to pewnie po pierwszym razie wszystko bym zwrócił a szkoda tak szlachetnego trunku;) Edytowane 13 Grudnia 2023 przez Uzytkownik2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi