MikiQ Opublikowano 16 Października 2022 #1 Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Dostałem dobra ofertę na zbiornik CWU nierdzewny z tej firmy. Model TH CWU 300L za 5000 zł netto. Co myślicie k tym produkcie? Edytowane 16 Października 2022 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
NickNowy Opublikowano 5 Czerwca 2023 #2 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czy używa Pan ten zbiornik ? Jak wygląda z jego jakością wykonania ? Podobno jest to import z China i niby produkcję mają dopiero w Polsce realizować od tego roku. Cytuj
MikiQ Opublikowano 5 Czerwca 2023 Autor #3 Opublikowano 5 Czerwca 2023 W końcu się na niego nie zdecydowałem. Produkcja w Chinach ale podobno jest tam ich człowiek który dba nad jakością ale jakoś mnie to nie przekonało. Cytuj
NickNowy Opublikowano 5 Czerwca 2023 #4 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Dziękuję za odpowiedź. Ja się nad wersją 2 wężownicową zastanawiam, ale właśnie ją z strony oficjalnej zdjęli. Jest za dostępna teoretycznie w dużych ilościach u pośredników. Mnie martwią wymagania co do parametrów wody, aby była zachowana gwarancja. U mnie jest na styk, a aby były lepsze musiałbym stację zmiękczającą stosować. No i mało ufam zapisowi, że wężownice mają 3,9 m2 a druga 2 m2. Chyba muszę szukać dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi