boczek1977 Opublikowano 4 Listopada 2009 #1 Opublikowano 4 Listopada 2009 witam serdecznie:)) Jestem tutaj nowy i tak naprawde nie mam pojecia od czego zaczac:)) Na poczatek moze ,jaki rodzaj ogrzewania mam wybrac? Mysle tutaj o ogrzewaniu na gaz lub na eko-groszek dom jest o powieszchni okolo 200 mna 2 kondygnacjach plus poddasze Czy ktos mogłby pomóc mi i doradzic jakie ogrzewanie bedzie lepsze i jakie sa koszta rocznego utrzymania na gaz i eko -groszek,dodam ze mieszkam na podkarpaciu wiec zimy sa tam srogie,dom jest ocieplony,okna sa nowe. dodam rowniez ze w tej chwili wystepuje tam ogrzewanie na "wszystko"i piec ma 15 lat Cytuj
Neo Opublikowano 4 Listopada 2009 #2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja jestem zadowolony ze swojego kotła na eko-groszek. Klimosz Ling Duo. Jest oszczędnie i wygodnie. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi