MistrzMasarski Opublikowano 17 Maja 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Jak odwiedzę mamę, to chcr przełożyć jej kaloryfer na inną stronę pokoju. Potrzebuje palnika, taniego, dobrego, który da radę polutować rurki 22mm. Niestety mojego do samolotu nie mogę wziąć i jestem raczej skazany na allegro lub inny sklep internetowy. Możecie coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popcorn1 Opublikowano 17 Maja 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 https://allegro.pl/oferta/lampa-lutownicza-gazowa-palnik-gazowy-piezo-topex-11217423473Jak na jeden raz to taki wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzMasarski Opublikowano 18 Maja 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 https://allegro.pl/oferta/palnik-gazowy-do-lutowania-lutownica-3-dysze-lampa-6535041536 A coś takiego? Jest w domu kuchenka na gaz, więc z butlą nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popcorn1 Opublikowano 18 Maja 2022 #4 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzMasarski Opublikowano 18 Maja 2022 Autor #5 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Czy potrzebuje do tego reduktor, czy mogę to podłączyć prosto do butli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popcorn1 Opublikowano 18 Maja 2022 #6 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Prosto do butli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercus Opublikowano 18 Maja 2022 #7 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Do propanbutana potrzebna wieksza dyze do porzadniejszej pracy,ale sa 3 na wybor. Pierwsza lampa tež da rade,no može przeskadzac miejscami ta butelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.