Szymek00 Opublikowano 8 Maja 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Witam kolegów... Trochę pytanie nie w temacie... Ale ponieważ lato zbliża się coraz mocniej.... ( Ceny eko ...) To noszę sie z wylczeniem pieca .. zawsze latem paliłem tylko na wodę... Ale teraz to troszkę szkoda węgla... I pytanie .. z innej beczki... Jaką polecacie grzałkę do bojlera 140lotrow Galmet z podwójną wężownicą.. i pytanie dwa.... Chyba kończy się dmuchawa... Do tej pory RMS 120AL 80W .. jakieś propozycje czym ja zastąpić cY zostać przy takiej samej. Sorry wiem nie ten temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAŁ Opublikowano 8 Maja 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Godzinę temu, Szymek00 napisał: Chyba kończy się dmuchawa... Co to oznacza ? Czasem wystarczy kondensator wymienić i będzie chodzić . Koszty to 10 lub 15 zlotych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek00 Opublikowano 8 Maja 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Glosno chodzi... ( Kręci ) do tej pory cichutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAFAŁ Opublikowano 9 Maja 2022 #4 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Tam jest "prosty" silnik, jedynie co paść może łatwo to łożyska lub kondensator . Jeśli masz zdolności majsterkowicza to można samemu wymienić i wiele zaoszczędzić . Szkoda wydawać setki jak można dyszki 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek00 Opublikowano 9 Maja 2022 Autor #5 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Dwie lewe ręce 😜 zobaczę. Najpierw grzałkę musiałbym jakąś zamontować na wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.