Zbyszek78 Opublikowano 24 Marca 2022 #1 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Witam Panowie mam pytanie odnośnie podłączenia bufora, czy w ten otwór widoczny na zdjęciu z góry bufora mogę podłączyć odbiór gorącej wody do co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor Opublikowano 24 Marca 2022 #2 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Tak, możesz tak zrobić, tylko dodatkowo na trójniku musi być podłączony odpowietrznik bufora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek78 Opublikowano 24 Marca 2022 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Dziękuję Pytałem bo wszędzie są podłączane z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sambor Opublikowano 24 Marca 2022 #4 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Osobiście mam podłączone z góry od ponad 10 lat i nic złego się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.