Platinum Opublikowano 6 Lutego 2022 #1 Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Witam Mam mało czasu na podjęcie decyzji i na zakup bojlera i buforu do swojego nowego domu. Z tego co się dowiedziałem na forum to potrzebuje bojler 200L i bufor 600-750L ... teraz kwestia jakiej firmy? Fajnie gdyby ktoś mi doradził .. Edytowane 8 Lutego 2022 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
Platinum Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor #2 Opublikowano 7 Lutego 2022 Wszystko co w stali to na jedno kopyto czy są jakieś lepsze firmy? Fajnie jakby to w nowym domu nie padło po kilku latach ^^ Cytuj
PioBin Opublikowano 7 Lutego 2022 #3 Opublikowano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, Platinum napisał: Fajnie jakby to w nowym domu nie padło po kilku latach Ja mam od nich: https://www.chelchowski.pl/oferta Cytuj
Platinum Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor #4 Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Jak długo? Edytowane 7 Lutego 2022 przez Ryszard Proszę nie cytować ostatniego postu Cytuj
Platinum Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor #6 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zastanawiam się teraz czy opłacalne jest zainwestować w bojler 200L ze stali nierdzewnej .. A bufor 750L stalowy. Cytuj
ozi88 Opublikowano 8 Lutego 2022 #7 Opublikowano 8 Lutego 2022 U nas bojler stalowy działa min 15 lat i nic się nie dzieje. Będę wymieniał piec montował bufor 800 l i zastanawiam się czy wziąść z wężownica do cwu czy osobno bojler. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi