pasios Opublikowano 7 Listopada 2021 #1 Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Witam wszystkich, mam mocny dylemat, może ktoś z was będzie w stanie pomóc. A mianowicie, do końca przyszłego roku wybuduję dom 177m2 razem z garażem. Nasza piękna gazowania wyznaczyła mi termin podłączenia gazu na grudzień 2024 i stąd mam problem co mam zastosować do tego czasu? A może zrezygnować z takiej instalacji na rzecz jakiegoś innego ogrzewania. Dom parterowy. Będę wdzięczny za wszelkiego rodzaju pomoc. P., Edytowane 7 Listopada 2021 przez Ryszard Dodano prefiks Cytuj
sambor Opublikowano 7 Listopada 2021 #2 Opublikowano 7 Listopada 2021 (edytowane) Olać gaz i wstawić pompę ciepła + wszędzie dobrze policzona i prawidłowo wykonana podłogówka. Jak chcesz projekt takiej instalacji i ew dalszą zdalną pomoc przy realizacji instalacji to pisz na priv. Edytowane 7 Listopada 2021 przez sambor Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi